• news.png
RIDERNEWS

Spektakelweekend 2018 bij Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer

Kom dit jaar weer naar het Spektakelweekend bij Hans van Wijk Motoren op zondag 9 september: het grootste motorweekend van Nederland vol met motoren, de nieuwste kledingcollecties, Biker Bull Riding, gezellige muziek, smakelijke horeca, de Custom Motorcycle Contest, onze befaamde pitstraat met een snelservice voor jouw motor en dit jaar een groot scherm voor de LIVE MotoGP van San Marino!

spektakelweekend zoetermeer 2018

SuperSpektakelDeals
Korting op diverse kleding, helmen en accesoires en op heel veel demo-motoren.
Ontvang bij aankoop van een motor op deze dag €150,- tegoedbon bij aflevering.
 
Deze experts staan paraat
Wij hebben ook dit jaar weer onze pitcrew klaar staan voor jouw motor! Onze pitstraat staat bekend om zijn snelservice, onderhoud, advies en controle door experts zoals Dunlop, Bridgestone, Michelin en HK-Suspension. Die nieuwe banden kunnen dus direct gebalanceerd en  gemonteerd worden.

Naast onze pitcrew zijn er ook experts aanwezig van diverse andere merken. Zo kun je exclusieve onderdelen vinden bij Barracuda, advies krijgen over Optimate en jouw accu en je laten adviseren door Putoline voor smeermiddelen en onderhoud! Ook experts van kleding en  accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken.

Is er ook nog wat te beleven?
Zeker weten! Durf jij het Held Airbagvest te testen op onze dolle motor? Doe dan mee met Held Biker Bull Riding en wie weet val je zelfs nog in prijzen! Lukt dat niet kun je altijd nog meedoen met onze Decibel contest of stem gewoon op één van de tien finalisten van ons Custom Motorcycle Contest 2018.
Zoals elk jaar is onze testbank ook weer van de partij. Test jouw motorvermogen voor maar €10,-!

Moe geworden van alles?
Dan kun je lekker neerploffen op ons horecaplein voor een lekker hapje of drankje! Als je bij ons iets aanschaft ontvang je een friet-krediet. Het friet-krediet kun je vervolgens inleveren op het horecaplein voor een gratis zak friet.

En ben je MotoGP-fan?
Dan hoef je niet te kiezen tussen ons evenement en de MotoGP! Wij zenden namelijk het hele weekend de kwalificaties en races van de San Marino MotoGP uit op een extra groot scherm! Zo kun je van de MotoGP genieten samen met alle andere MotoGP-fanaten!

Kijk voor meer informatie onze website of check ons officiële Facebookevenment en laat weten of jij erbij bent!

Spektakelweekend 2018 bij Hans van Wijk Motoren
Zaterdag 8 september: 09:00-17:00 uur - Zondag 9 september: 10:00-17:00 uur
Hans van Wijk Motoren BV – Goudstraat 97 2718 RD Zoetermeer
Outlet ‘De Overkant’ – Goudstraat 50 2718 RC Zoetermeer (overkant van de straat)

Archive

2018

  youtube facebook