• news.png
RIDERNEWS
 

 MOTORbeurs Utrecht 14 t/m 17 Februari

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Op de 35e editie staat 65.000 m² bomvol met motoren, shows en nieuws! Van 14 t/m 17 februari 2019 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van kleding tot handschoenen, van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorhelmen tot gereedschap. Het is er allemaal.

En dat is niet alles, MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening op de 35e editie waar jij zeker bij wilt zijn!

alex van den broek motorbeurs
Tsubaki wordt vertegenwoordigd door Trailshowrijder Alex van den Broek.
Alex van den Broek is een absolute publiekstrekker en wordt al jaren door Tsubaki gesponsord. Zijn shows zijn al een paar jaar een vast onderdeel op MOTORbeurs Utrecht. Meters hoog door de lucht, maar ook balanceren op het voorwiel of achterwiel is voor Alex geen probleem. Alex neemt dit jaar zelfs zijn hoge schans mee, maak je dus op voor een enorm spektakel in hal 12.

Tsubaki ketting bij Hans van Wijk Motoren
Hans van Wijk motoren is 1 van onze distributeurs in Nederland voor Tsubaki ketting en is op deze motorbeurs voor de 35e keer groots aanwezig!

hans van wijk motorbeurs 1
Wat kun je bij Hans van Wijk Motoren verwachten?

• Méér dan 10.000 producten!
• Méér dan 1000 m² motorplezier! (3 stands gecombineerd)
• Nieuwste collectie van A-merken!
• Superkoopjes tot wel 70% korting!
• Cashback-actie: elke dag kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
• Vertegenwoordigers aanwezig op onze stands van o.a. Shark, Held, Alpinestars, Dainese, AGV, ROOF, Sena, Putoline en meer!

Entreekaarten
Zoals ieder jaar kun je bij Hans van Wijk Motoren terecht voor entreekaarten. Omdat dit jaar in het teken staat van 35 jaar Hans van Wijk Motoren op de MOTORbeurs , willen we dit vieren! Bij ieder kaartje geven wij een jubileumpakket gratis weg! Dit jubileumpakket bevat onder andere een primeur van Putoline.
Entreekaarten kosten slechts €14,- ,  hierbij krijg je een jubileumpakket ter waarde van €19,95! De kaarten zijn verkrijgbaar in onze winkel en in onze webshop!
Bestel hier jouw entreekaarten: webshop Hans van Wijk Motoren

Hans van Wijk Motoren vind je in hal 10.

Ga voor meer info naar de website van de MOTORbeurs
     
                    

Archive

2018

  youtube facebook